Nyckeln...

till huset fick vi nu i kväll..så vi var dit å lämnade tapeterna å färgen så i morgon eftermidag ska vi dit å börja fixa..men vi lär börja med att spackla å greja!
Har inte gjort mycket i dag bara legat i soffan å latat å kikat på film!
Har tagit lite kort på nova i tomte dräckt i dag som ska bli julkort!
Och i morgon trot jag att vårat internett stäns av å efter som vi ska flytta!
Knäpper kort under tiden som vi fixar i huset så får jag lägga upp å visa hur det går!
Ha de bra så hörs vi!

Första Advent

Nu sitter jag å äter frukost med de första ljuset i adventsstaken tänt. Synd bara att jag vart ensam till frukost...oscar drog iväg å kollade på nån jäklans båt som han skulle köpa. Idag är det marknad i furuvik å är sugen på de synd bara på de trista vädret...vi vardär förra året å å då var det lika väder fast då regnade de ordentligt. Skulle vara mysigare om det var lite vitt på marken!
I morgon får vi nycklarna till huset å så då blir dt till att börja rusta så vi kan flytta in snart så jag får börja julpynta! Kliar i mina fingrar..ALLA har juh nästan stjärnor å stakar i fönstrena å fina julgardiner!
Nova verkar vara på bra humör i dag ligger i babysittern å pratar å skrattar å gör prutt ljud med munnen vilket hon tycker är jätte roligt!

Ha en bra dag!




Hoppa är kul





hallå...

Då var det fredag igen då...veckorna går så fort nu tycker jag! Nova ligger å sover så jag har hängt lite tvätt å lagat ChiliCornCarne. Var ut på en promenad med emma tidigare i det sköne vädret. vi skulle ha varit på musiklek i morse men det blev inget. Så vi får göra ett nytt försök nästa vecka. Ieftermidag ska vi till huset å mäta lite så viv et hur mycket tapeter å färg vi lär köpa.
Nu vaknade nova så jag lär kila till henne!


städat...

har jag ägnat min eftermiddag åt å plockad lite inför flytten. Syrran kom hit idag när hon slutat skolan så då gick det lite enklare för mig att städa när hon passade Nova åt mig. Nu har oscar kommit hem han står i duschen nu sen ska vi åka hem till mamma å pappa å äta. sen ska vi åka å handla lite grann.

Oscars pappa är i stockholm å har blivit opererad idag så han hade ringt till Britt-Inger när han vaknade. Så vi får vell hör mera sen. Hoppas bara att allt har gått bra nu! :)


Nova å Farfar

kolla hit! ;)

Var nyss in på syrrans uf -blogg. Hon å några klasskompisar gör egna smycken och säljer riktigt snygga fatktiskt gå görna in å kika på www.anewsuggestion.com

Slask väder

Har nyss varit ute på en promenad med Emma.När vi var yte å gick så kom de en bil i full faart å stnkte ner hela vagnen å mig. Å inte stannade den å bad om ursäkt heller dålig stil tycker jag!
Nu ska jag ägna mig åt att plocka undan lite här hemma för på måndag så flyttar vi till lilla huset! :)
Vill flytta nu så man kan börja att rusta lite å så man får börja att jul pynta lita å på söndag är det redan första advent! Så mysigt med julen tycker jag!
Tiden går så fort det var ju nyss sommar och jag hade en liten bebis....å nu är det vinter å jag har en stor bebis.


Nova bara nån vecka

Prommis

Nu ska jag å nova ut på  en promenad tänkte vi efter som att solen kikar fram lite!
I kväll ska vi nog hem till oscars mamma å pappa å käka  tror jag får se hur det blir men jag får skriva mer sedan. Nova sitter i mitt knä och vill inte sitta stilla så det är svårt att skriva!



tjooo

Gårdagen ängnade vi åt att packa lite flytt lådor medans Nova var hos sin mormor å morfar. Gud vad man samlar på sig mycket onödigt på bara ett år! Så när vi var klara så åkte vi å skulle hämta nova och vart bjudna på mat.


I dag harjag varit hos doktorn efter som att jag har så dåliga blodvärden...fick det i samband med graviditeten och sen har det inte åter hämtat sig för en månad sedan låg det på 105 och idag var det på 106 så jag ska fortsätta med blodsaften och hjärntabletterna sen ska jag tillbaka om en månad igen och då ska dom inte bara sticka i fingret utan då ska dom ta blod ur armen i stället och göra en utredning om vad de kan vara! Så jsg hoppas att det går upp nu. Men jag mår inge sämre å känner mig inte direkt trött, som dom sa att jag egentligen borde vara.

Sedan åkte jag å emma med barn in till dollarstore för att kika lite jag komm hemm med ett gäng tvättlappar å nå jul pynt bara. Emma är ute efter ljuslycktor med det verkar inte vara de lättadte att få tag på!
Nu i kväll har vi inte gjort så mycket var upp på coop å kikade lite på färg och tapeter. Så när vi komm hemm fick vi besök av stefan och sandra dom åkte för ett tag sedan och nu ligger oscar och nova i badet. så nu ska jag gå å ta upp nova ur badet och så ska vi sova.


Nova och Stefan

Sitter och kollar på nån dkumentär på fyran om överviktiga personer och fy sjutton säger jag bara så tjocka att dom inte kan röra sig en hade inte duschat på fyra år och huden på honnom hade spruckit såg hemskt ut.
Aja nu lär jag ta upp Nova hon har tröttnat på att bada nu!

Lördag

God morgon! Ligger här i sängen med nova medans oscar står i duschen. Just mu försöker hon göra sittupps! :)
Snart är det min tur att hoppa in i duschen!
Vi ska åka iväg och kika på lite tapeter och så ska vi ringa till dom som bor i huset och fråga om vi får komma förbi och mäta så vi vet hur myckrt tapeter vi behöver!


God Morrgon!

Nu kommer bilderna...




Före färgning å noppning!


Med färg i (har vaselin runt därför så glansigt)


Färdiga
(lite väl mörka men de försvinner nog hoppas jag)



Bjuder även på en Nova bild! :)

<3
GOD NATT ALLA! :)


Idol

Sitter hos mamma å pappa å äter chips å kollar på idol. Tycker att Robin B var riktigt bra i dag har inte tyckt det tidigare men idag var han grym och Johan var åxå bra i dag faktiskt. Alice verkade vara lite ur form i dag hon såg så ledsen ut men hoppas att on blir kvar! Hejja Alice!!!!! :)
Har färgat ögonbryna för ett tag sedan mn kan inte lägga upp kortena på den här datorn så får lägga upp dom när jag kommer hem. Lär säga att dom var väldigt mörka..kanske fick sitta i lite för länge efter som att nova vela ha lite uppmärksamhet men det blir nog bra efter någon dusch!
Jag å syrran har varit på köpis å ikea en sväng hon köpte en rouge å jag köpte ljus på ike dom hade stora blockljus för 9kr.


<3

Färgning av ögonbryn och fransar!

Ska nu ge mig på att färga ögombrynen har aldrig gjort det förut så får se hur det går kommer säkert att se hel knäpp ut med färg i hela ansiktet! :P lägger upp en bild på resultatet sen!

.....

Godagens! :P Idag är det fredag igen... ska snart åka in till stan och lämna tillbaka lite tapet prover jag har lånat hemm och så ska jag hämta syrran i skolan på samma gång!  får se vad som händer sedan får skriva mer i kväll.
Bye!

Sovgott


Kanske

Har nyss varit ett par och kikat på lägenheten..var våra grannar eller ja dom bor nedanför oss! ;P Dom gillade den och kunde tänka sig att flytta in i mitten av december villket skulle vara toppen! :) Det var även dom som låg etta så det var skit bra! Blir vi av med dubbla hyror iaf om vi har tur! :)

Sitter här å funderade på om jag skulle baka nå ja kors i taket men kände att jag var sugen på något men jag har inga ingridienser till att baka...måste åka och handla nån dag!

Igår så tog jag lite "naken fäll" kort på Nova,


<3


Gippsavtryck

Idag har vi varit på öppnaförskolan med emma och jenny och gjort gips avtryck av händer och fötter  , villket innt var det lättaste på dom små kändes som man höll på att bryta av fingrarna men änså vart det inte så djupa avtryck men får vell se hur det blir när de har torkat. 

Nova ligger och sover just nu så jag ska passa på att göra lite nytta här hemma blir ofta att men bara sitter här eller framför tvn men skulle behöva tvätta lite och diska så ska nog göra de.


På öppnaförskolan i dag Milton, Nova & Elvin
(fick bilden av emma)

Måndag

nyss hemmkommen...Började dagen med att ta en promenad till owejamsson för att kika på lite julprylar och luslycktor. Det trökiga är bara att jag inte har råd att handla någonting just nu efter som vi ev blir tvungna att betala dubla hyror.
efter vi vrit där så ringde syrran och sa att dom(malins fittnesgrupp) var på väg till valbo för att rida så jag knatade hem och hämtade bilen och åkte till stallet för att kolla på när dom red. Och det var skit kul att se dom eller ja Malin,Frida,Ida och tilda ni var skit duktiga tjejer! :) haha!
Så frågade Kicki (läraren) om inte jag vela rida så jag tog en sväng jag å. Hade henne som lärare när jag gick på fittnes på gymnasiet, hur go som hells vissa lärare saknar man! :P

malin rider :)
Har nyss varit och lämnat åke efter som att vi vart hundvackt i går kväll för dom var på sjukhuset med Ebba hon klättra på spisen och ramlade rakt ner i golvet så hon hade fått en hjärnskakning.


Ne nu ska jag laga lite mat!

Bye!


Helgen

Igår så fyllde mamma år så då var vi där och åt tacos och firade henne.

Och i dag så har vi varit in till stan och kikat på ÖB och Rusta och som vanligt köper man med sig massa onödiga saker hem. Efter det åkte vi hem till mamma å pappa och fikade lite Sofia,Christer,Ebba och Åke var där då å..så fi fikade åsnackade en massa och Ebba är så himmla goo!
För ett tag sedan var det några här och kollade på lägenheten, och det lät som att dom tyckte att den var fin.
Eventuellt så är det ett par som flyttar in bara en månad och det skulle vara kanon, har tänkt att ringa henne men har haft fullt upp med annat hela tiden.

Funderar på om jag ska ta mig till tempo å köpa lite chips vart skitsugen på de! Passa på nu medans min sessa sover.

<3

Städa!

Idag har jag haft fullt upp hela dagen. dagen började som sakt med musiklek eller vi komm till frukosten istället efter som vi inte anmält oss men i dag sa hon att det bara var att komma hädanefter. Nova vart även kär i milton i dag men han dissade henne totalt hon försökte ta tag i hans händer hela tiden! hehe!
Efter det så åkta jag in till stan och mötte Maria vi gick till babyprofsen och köpte en hoppgunga åt Nova och jag lär säga att den vart poppis hoss Nova...inte för att hon hoppar direkt men hon sprattlade omkring i den iaf! ;)
Sedan gick vi upp till Maria och hon visade mig hur hon bodde och det var jätte fint! :) sen gick vi ner på stan och kikade och sen tog vi en fika innan jag åkte hem.
Nu i kväll så har oscar lagat mat åt mig sedan har vi städat hela kvällen så att det är fint till i morgon var nån som skulle komma å kolla på lägenheten då. Så ja vart nyss klar och satte mig här med ett glas iskallCoca Cola...ja Emma jag fuskar men har inte druckit i veckorna! :) Håller nämligen på att dra ner på cola...har en tendens att dricka väldigt mycket cola.

Slänger upp en bild på Nova i hoppgungan i morgon! :)

God Natt!


Äntligen Fredag!

God morgon allihopa! :)
Idag är det fredag och jag är på toppen humör vet inte varför igentligen men det är nog för att det är helg och alla är hemma!
Igår kväll åkte vi hem till oscars föräldrar och tog en fika och kikade lite på tv sen åkte vi hem och la oss! :)
Nu sitter jag å väntar på att nova ksa vakna eller jag lär nog väcka henne för idag ska vi på öppnaförskolan med emma och milton! :)
Sen ska jag träffa Maria idag ska bli skojj. Får se vad vi hitar på det blir vel säkert en runda på köps eller nå! :)


Nova & Maria sist vi sågs! :)




Saknad


Saknar faktiskt magen i bland. Fast man har ju fått sin lilla ängel istället! :)

Nova


Jysk

Vid 12 idag åkte jag med Emma med familj till jysk som öppnade i dag. Jag satt å tänkte på hur man ska ta sig dit om man går såg ingen gångväg dit hmm..aja de kanske kommer. Iallafall så tyckte jag att det var välldigt trångt där inne för liten ingån å för smala gångarmötte man någon med kundvagn fick man backa in i närmaste gågen bakom och det var värkligen grejjer över allt. men men skoj med lite nya afärer!  Efter det åkte vi till outletten borta i överhärde lär säga att det inte var mycket att se där nu men i somras när jag var där var det mer.
Tänkte att jag skulle gå i genom lite kläder å skor å se vad jag ska ha kvar eller slänga passa på nu när man ska flytta så man slipper släpa runt på massa gammalt onödigt, men jag har svårt att slänga saker jag tänker alltid att det kan vara bra att ha senare men det ligger bara å tar plats. Så nu lär jag verkligen släna lite grejer!



Vilka är ni? :)

Dom senaste dagarna har antal läsare på min blogg ökat skulle vara skoj at veta vilka ni är som läser om mitt kanske inte allt för spännande liv!? :)


Haha...satt och kikade igenom gammla bilder och hittatde denna från en Cruising för 2år sedan snygga vi var! eller inte! :)

God Morgon

Nu ska jag och Nova börja med att ta ett bad! Vi tog sovmorgon i dag och vaknade för ett tag sedan.
Undra vad vi ska göra i dag då blir nog en promenad sen när vi badat å ätit frukost få se om jag får med mig emma å milton. Tänkte gå till nya köpstaden eller vad dom kallar det för i dag öppnar Jysk där så tänkte kika runt lite där.

Ne nu är badkaret fullt så lär stänga av vattnet och hoppa i! :)

Bjuder på en gammal bild! :)


gammal bild när nova var liten bebis! :P

Malin som Pippi!


<3

Tisdag

Idag har vi varit ute på en promenad med emma och milton blåste ganska kallt om öronen annar så var det skönt. är skönt att komma ut på en promenad egentligen skulle man gå varje dag men när det är så här grått ute har  man ingen större lust att gå ut alls egentligen, men klär man sig rätt så är det skönt att komma ut! pratade lite om dagis om vilka dagis man ska välja jag ska välja Markhenden i första hand. Har själv gått där när jag var liten och trivdes bra där plus att jag haft praktik där och trivs där med fröknar å allt. Igentligen skulle jag ha valt för länge sedan men man tänker juh att det är så långt dit men köerna är långa och tiden ja den rusar juh bara i väg har man juh märkt sendan man fick barn.

Just nu så ligger nova här i soffan och sover så jag funderar på om jag ska laga lite mat Oscar skulle fixa nå med volvon efter jobbet så jag kan lika gärna göra mat nu så får han äta när han kommer hem för jag är hungrig nu..ska nog göra spagetti och köttfärssås!
Ska börja packa ner lite skor och jackor å sånt som man inte använder å ställa hoss mamma å pappa tills vi flyttar.

Novas kusiner Alexander och Elin och faster Emelie var hit förra veckan å hälsade på, så passade på att ta lite kort på Elin och Nova det skiljer bara 3dagar i mellan dom. :)


Elin & Nova


FasterMoster Tillda med Elin och Nova


Nova störtade och Elin vickar nästan

Idol

Jag tyckte att Anna kunde ha fått åka i dag tycker att hon låter lika varje gång..men men! Lars var iaf skit bra idag tyckte jag synd att han är så mysko!  så det kanske ändå var rätt som åkte ut! Vad tycker ni?
Idag har vi varit i sandviken och gått på stan där inte särskilt stort brukar inte vara där särskilt ofta men amanda jobbade så vi skulle åka dit å heja å äta lunch och så passade jag på att köpa farsdagspresent åt Oscar ja han har juh åxå blivit pappa! :P
Nova sover sedan nån timme är hemma hos mamma å pappa har ätit här i dag så Nova liggger utslagem i malins säng! :)
Ne nu ska jag kolla på fredag hela veckan! :) Brukar kunna vara skoj! :P

Tjao!


God Natt




Skummbad


Så skoj att bada :)

onsdag

Nova sover så jag har passat på att hänga lite tvätt och stoppat i en till maskin. Vet inte riktit vad jag ska hitta på tror jag ska ta en promenad snart det är juh sånt fint väder. Sen när oscar kommer hem från jobbet lär vi åka och handla är alldeles tomt i kylskåpet. Nogon som har nå tipps om vad man kan göra för mat? :)

Idag kommer Emelie, Alexander och Elin till valbo och hälsar på då ska vi visa Boken vi fick av Emma Milton och Nicklas som handlar om Nova MIltion och Elin. Jätte rolig bok kommer nog att bli väldigt uppskattad när dom blir lite äldre och förstår att de är om dom den handlar! :)


Tisdag!

Idag så sov jag och nova ända till halv tio tror jag att klockan var. Klev uppoch duschade medans nova låg kvar i sängen och busade med babygymmet.
Sedan messade vi till emma å milton  å kollade om dom vela med på en promenad men emma har fått städnojja så hon lära städa först! :P sen skulle hon träffa några i hundgården med deras hundar så vi bestämde att jag skulle komma dit så skulle vi ta en promenad så vi gick dit och mötte Emma sen så började vi knata, efter vägen komm vi på att vi skulle kika förbi hos Eva och kika på valparna..och det var det sötaste jag nånsin har sett! man bli sugen på å skaffa en! :)

Idag har Oscar varit till gavle gårdarna och sagt upp lägen heten men efter som det har gått nån dag in i november så gäller inte uppsägningen förns 1 december så jäkla kasst!  men dom sa att dom skulle lägga ut den så snabt som möjligt. hoppas att dom gör de å för gg kan juh vara lite sega med att hålla tiden så vi får vell se hur det blir! känns som att det inte blir så många julkklappar köpta i år! :/
Hade tänkt kolla med morbror om han vela bo här under uppsägningstiden men har inte pratat med han så får se hur det blir med den saken!

Nu lär jag nog kila å laga lite mat tills oscar kommer hem sen kanske vi tar och hälsar på hos hans föräldrar var ett tag sedan vi var dit nu så skulle vara skoj att umgås lite med dom! :)


Gott med gröt!










Flytt!

Ja nu är det klart... 1 december så flyttar vi till väsbyggeby! :) woho! :)

dagen började med att vi tog os ner till valbobadet och simmade lite med nova milton emma å nicklas var åxå med..Nova fick dyka i dag det tyckte hon var skoj! resten av dagen har vi inte gjort mycket har bara slappat framför tvn! :)
och resten av kvällen blir det bara mys framför tvn med lite chips och dipp! :)


Nu ska jag hoppa ner i soffan med min familj! :)


                                                      <3

RSS 2.0