Nova skrattar åt mamma!









Tisdag

Idag vaknade nova och jag av att dom körde en grästrimmer utanför fönstret och klockan var typ bara 07.35! Pluss att vi båda var väldigt snoriga! Nova somnade om efter ett tag och jag klev upp vid nio och jorde mig i ordning!
Vid tolv komm maria och hälsade på! Vi tog en promenad till lågans för att handla fika och så komm vi på att ingen av oss hade ätit lunch så vi bestämde oss för att dela på en pizza och gissa om det var gott! och så fick Nova presenter av maria och axel och av hela familjen sjölander!






Baby sim

Vi har börjat på baby sim och nova tycker att det är jätte skoj. Var andra gången i går men då badade inte jag för jag är så förkyld så oscar fick bada ensam med henne.





Idag har jag tvättstgan inte det lättaste att göra det ensam med en liten bebis tur att jag har min bärsele så man får händerna fria iaf.


Nu ska vi springa ner i tvättstugan igen!

Föräldra träff på BVC

I morse var vi(jag & nova) på ikea å åt frulle med emma och milton. sedan så gick vi ett varv på köpis för att sedan be ge oss hemmåt.
13.30 var det dags för föräldra träff på BVC jag var lite smått nervös innan efter som nova har haft lite jobbiga eftermidagar dena vecka efter so hon är förkyld. med det gick jätte bra hon satt och spanade in alla mammor och bebisar och snackade för fullt sedan somnade hon. Det var faktiskt roligt att träffa andra mammor och snacka med man har så mycket gemensamt fast man inte känner varandra.
Efter gruppen så fick nova komma in och väga och mäta sig, så nu har min lill stora tjej vuxit till 59cm lång och väger 5200gram lill snuttan min börjar bli stor! :)

Nu är vi och hälsar på hemma i bäck har fikat och ska nu kolla på idol!
malin håller i nova och hon börjar bli trött så jag ger hennes snutte kanin till mormor och säger lukta jag tror att hon har spytt på den den luktar lite spya då säger malin men det gör juh inget det är juh hennes egen spya! haha! I bland är du bra rolig syrran! :P ne nu måste jag springa till tvn för nu har idol b


RSS 2.0