Gårdagen

I går så flängde jag runt med syrran hit och dit för hon skulle fixa balfrisyr å sminka sig inför balen, sen åkte jag vidare å hämtade upp emma för att vi skulle hem till tilda å fixa hennes balfrisyr...så vi slog i hop våra huvuden ideer å satte nållar hit och dit i tidas hår och vi fick till en riktigt snygg balfrisyr med rosenknoppar i.
Dom var så fina tjejerna å killarna åxå för den.

Malin och Oscar

Tilda och Niclas

Picknik!

I morgon kl 11 tänkte Emma och Jag dra i hop ett gäng och gå till mackmyra och ha lite picknik med barnen så alla mammor ta er till mackmyraparken till 11 så har vi lite mys med barnen och picknik där i solen! :) Skulle var kul ses lite nu när det inte är nån öppnaförskola! :)

Hoppas vi ses!

Grattis

I går fick min kusin en liten flicka. Jag har inte pratat med henne änn men allt ska ha gått bra och jag tror att dom har fått kommit hem redan. Så grattis till hela familjen! Och ett extra Grattis till storasyster Ebba som idag även fyller 2år. 


Ebba på sin 1års dag!

Morgonpigg

Min lilla sjusovare har nu bestämt sig för att vakna sju på mornarna i stället för åtta,nio i bland tio. Så i morse vaknade hon sju å nu sitter vi framför barnkanalen å tittar på tv. Nova har lärt sig att klättra ner för soffan å våran säng nu hon bakcar ner å hon gör lika om hon ska gå ner för trappor, hön har blivit så duktig. Just nu har hon klättrat ner från soffan å sitter å river småbitar från en pappers rulle å tycker tycer att de är jätte roligt.
Jag funderar på om jag ska väcka oscar så jag kan ta en promenade helt själv ner till solariet å lägga mig där å steka nån minut...verkar inte bli nå toppen väder i dag. Ikväll ska jag nog in till stan till emelie å dricka lite vin med henne ska bli kul var så länge sedan vi umgicks.
Ne nu ska jag ta i från nova pappers rullen innan hon har dragit sönder hela, så ska vi göra lite gröt.


Talang

Hur söt vär han inte lillgrabben som sjunger kärleksbalader?


Cykeltur till lammen



Emma komm förbi så tog vi cyklarna upp till fåren å kollade på dom små lammen. Vi fick lov att gå in i hagen och jag måste erkänna att jag var lite små rädd när dom stora fåren komm springandes men dom var snälla dom vågade sig inte riktigt ända fram! :P Men dom små är ju så söta jag skulle vilja ha ett litet lam här hema fast bara låna ett medans dom är så där småa å söta! :P
Nu sitter jag å väntar på att oscar ska komma hem han och emil är å kollar på nån jäklans båt. Och jag är vrål hungrig men måste ju vänta tills oscar kommer så vi kan äta. Ikväll ska jag vräka i mig en påse med ostkrokar framför tvn.

skor skor skor :)


Längst ner till höger måste bara få följa med hem. :)


Morgon Prommis

Tog en promenad med emma och barnen i morse var så skönt väder att gå i, vi gick runt mackmyra och på vägen hemmåt gick vi förbi på lågans så jag passade på att köpa med mig nybakat frukustbröd och så gick jag upp till mamma å pappa å käkade frukost med dom.
Nu väntar jag på att malin ska sminka sig klart så ska vi åka upp till skohuset å kika såg ett par skitsnygga skor i deras annons i dag som jag tror att jag ska köpa, fast det är hemligt! :P
Sen ska vi nog in en sväng till stan senare å kika å så skulle jag å emma ta en cykel tur å kolla på hästarna tror jag.


Härlig dag

Klev upp i tid i morsse å käkade frukost för att sedan gå ut å lägga mig i grusgången å rensa bort alla maskrosor....det var inte lite maskrosor att rycka upp men det blev jätte fint tillslut så nu har jag en grusgång som består av grus i stället för ogräs! Sen tog vi en promenad upp till mamma å pappa för att tavätta min svarta matta med högtryckstvätten å oscar passade på att tvätta bilen å hjälpa pappa med solvärmen på taket.
Medans dom gjorde de så smet jag å mamma upp till köpis för att hämta malin som jobbat på NameIt och handlade lite kläder där dom har 20-70% på allt i butiken nu så passa på att fynda nu när ni har chansen fanns mkt fint. Jag köpte bla en svart  vindtätfleasjacka åt nova ser typ ut som polarn o pyrets, och kostade 399 kr och så var det 70% på den nu, sen köpte jag två par byxor,två sjalar, tre tröjor. och det vart totalt typ 249kr eller nå.
Sen nu i kv'äll så lagade jag å malin maten det var grillspett å klyfrpotatis å de var hur gott som helst.
Nu ska jag krypa ner i sängen å sova för i morgon bitti tänkte jag kliva upp tidigt å ta mig en promenad. (så emma om du läser detta kan du ju höra av di om du vill gå i morgon bitti.)

God natt allihopa å sov så gott! <3

Deckad

Igår låg jag deckad i magsjuka hela dagen men i dag är jag piggare igen fast matt i kroppen. Skulle ha varit på avslutning i mackmyra med öppnaförskolan men det är lika bra att hålla sig hemma idag så man inte smittar ner flera. Verkar som att det går mycket magsjuka nu. Så jag ska ta å rensa grusgången i dag tror jag den är invarderad av maskrosor och annat ogräs. Ska bli skönt med långhelg nu så man får en lång helg med familjen! :) Har inget speciellt planerat men ska nog bara vara hemma å fixa lite i trädgården å sånna saker.


Regn

Idag är det regnigt å trökigt så vi ligger i soffan å kollar på tv just nu. Emma och jag tänkte ta en cyckel tur om det blir lite bättre väder, och titta på fölet som mamma å pappas granne fåt. Varit upp på köpis en sväng å kollat runt lite grann har jag hunnit med i dag.å. Å nu ska jag ta fram nå mat som vi kan äta idag kom på att jag glömt det.


Fredag

Ska snart göra mig klar för att gå ner till öppnaförskolan, ska få mina mössor som jag bestält av en tjej. Sen tror jag att jag ska slinka förbi hos emma å sno lite fika...hörde rykten om att hon fått fika över från i går! :Pikväll är det Linas fest å jag känner mig inte jätte taggad är förkyld, pluss att jag lär lämna bort Novafisen. Fast det vet jag att de inte är nå problem alls med...inte från hennes sida iaf.
Nova sover fortfarande hon sover som pippi i dag...hon ligger med fötterna på huvudkudden. :P


Grattis Emma på 22års dagen!


Ny dag nya tag.

Vaknade med solen i ögonen i morse vilket kändes helt underbart. Så jag skuttade upp och kokade mig lite Te. Ska ner till öppna sen en sväng tänkte jag.
Får se om jag lär ta bilen i dag för jag tvättade klädseln till vagnen i går så den är lite fuktig än och den vart som ny i gen, inte för att den var jätte skitig men man såg att det var lite pollen på de svarta men nu är den vit och svart i gen. Ska in med vagnen på service i morgon och få den igenomkollad.
Nova är lite förkyld eller om det är pollen men jag tror att hon är förkyld för jag börjar känna lite rassligt i halsen jag å.
På fredag å lördag är vi bjuden på party å jag har ingen aning om vad jag ska sätta på mig...emma har ju valt tema vitt och vitt är inte lätt att hitta..eller klart de är nu när de är student å allt men jag hittar inget jag kan ha man ser varje liten skavank på hela kroppen eller så är de för småa eller för stora för breda osv.... så vi får se vad jag hittar på för något. Men kul ska de bli. Nova ska vara hos sin mormor å morfar två nätter i rad...lill skruttan jag kommer sakna henne på natten! :P


På komfirmation i valbo kyrka (rastlösa nova)



Grattis!


<3
I bland är du bara för läcker!
Grattis på 19års dagen!
<3

Jag kan själv....








Fredag kväll

Idag har vi varit nere på öppna förskolan en sväng jag och emma tog cyklarna ner dit idag. Var många kändeisar där i dag som var roliga att träffa, och vad stora alla bebisar har blivit. :) efter att vi varit där så cyklade jag hem och hängde lite tvätt. Sen kom fam magnusson/holappa å hämtade upp mig så åkte vi till ovejanson å choppade lite fast bara lite! :P haha!
Nu så håller jag på att slå in Benjamins dop presenter hur nu de ska gå!  Imorgon så har vi fullt upp hela degen börjar med dop kl 11 sen är de komfirmation för oscars syster och min kusin samt att hon firar sin födelsedag då och sen mot kvällningen tänkte vi åka in till stan å kika pålite bilar om vädret är ok.



God Natt! <3


Nova Säger....



God Morgon!

God Kväll

Vi har nyss kommit hem från oscars föräldrar var dit och fikade en sväng.Innan de var vi upp på ikea och fixade lite grejer. Nova ligger å sover å oscar kollar på hockey å de är såå trökigt! I morgon är det fredag i gen så då ska vi ner till öppnaförskolan en sväng på morgonen å fika å snacka av oss med tjejerna där nere!
Ne nu ska jag ta en dusch innan jag hoppar ner i sängen!

God natt och sov gott alla! :)


haha min tok unge med sololja i håret! <3

Inget syskon

Nej inget syskon är på väg jag hade ingen bild på den utan syskonsitsen så jag lade upp den. Man kan ta bort syskonsitsen så kan man använda den som en vanlig vagn!
Jag funderar på att sälja min vagn nu så är de nån som är intreserade av en Teutonia Spirit S3 -08 så har jag en som jag nog ska sälja!



God morgon

Vaknade i morse av att solen sken in i fönstret och hoppade upp direkt...blir så pigg å glad när det är soligt och fint ute!Så nu sitter jag här och kikar runt lite tänkte ta en dusch snart innnan Nova vaknar och äte en god frukost. Sitter och  mejlar med en tjej som har en svart/grå Phil&Teds, som jag så gärna vill ha problemet är bara att få fram pengarna nu på en gång har inte råd just nu skulle igentligen behöva vänta till den sista men då är den nog redan såld skulle jag tro!
Idag ska vi ner till emma å sola och ev ta lite fina kort på barnen i solen! :) Oscar skulle jobba över i dag så han visste inte alls när han skulle koma hem så jag tror att jag ska till bringa eftermidagen hos mamma å pappa kanske hörde att Malin hade bakat i går så då finns de gott fika!
Ne nu bara svamlar jag på om allt å inget så nu ska jag sluta å skutta in i duschen i stället!


Så här ser den ut

hoppsan

Idag har jag tillbringat dagen med belinda och emma med barn hela dagen. Emma lekte frisersalong i dag! :) Sen nu ikväll har jag städat lite å bytt gardiner i köket å i novas rum. Vi fick en klocka av oscars mamma som vi har satt upp i köket det vart riktigt bra den passade perfekt!
När jag stod uppe och strök gardinerna hörde jag en duns nerifrån och sen ett hysreiskt skrik...så jag sprang ner för att kika vad som hänt då hade Nova rest sigg upp i matstolen medans oscar vände sig om för att stoppa in maten i mickron och ramlat rakt ner i golvet. Hon är så snabb nu så man inte kan vända ryggen till när hon sitter i stolen! Men det gick bra hon blev nog mest rädd, så de var tur de. Inte bara Milton som har otur!







Och en vild bild på Nova


haha

Cykeltur!

Idag har vi varit ut på en cyckel tur med emma å milton vi cycklade runt mackmyra båda barnen somnade rätt snabbt så dom satt där bak å hängde med huvudena såg ganska roliga ut! Sen cyklade jag ner till afären å handlade lite å då började det regna så då bestämde jag mig för att åka till emma så vi kollade på film å käkade jordgubbar medans Nova å Milton hade puss å kramkalas.Sen komm oscar å hämtade mig så åkte vi å handlade mat å sen så ahr vi grillat  å bara tagit det lungt i soffan! I morgon blir det ÖP men hela ligan!


Sömn tuta!

Nova har nyss vaknat nu... hon somnade vid halv nio i går å sov till nu så hon behövde nog få sova ut ordentligt för just nu är hon feberfri! Så hoppas att hon är frisk nu! Nu sitter vi å äter lite frykost sen ska vi ta en lång mysig dusch med badleksakerna.

Måndag

Nova sover fortfarande...vet inte om hon fortfarande har feber...men i natt hade hon 39.4 i gen men nu kändes hon inte lika varm längre. Jag vet inte om jag ska ringa hälsocentralen om inte febern har gett med sig nu när hon vaknar och de är fjärde dagen nu.
Så idag blir det till att städa å vika lite tvätt här hemma. Har massa fina somriga bilder på kameran som jag lär lägga upp...när jag orkar!


Feber?

Jag vet inte vad det är med Nova i natt har hon haft 40 graders feber å nu ligger den på 39.4 hon är inge förkyld eller nå andra symptom de är bara feber å hon är hängig på grund av febern. Någon som vet vad detta kan bero på? Det började i fredags efter middag å har håålt i sig sen dess!

Hade tänkt att ta en cyckel tur med famljen holappa/magnusson i dag på fm men får se hur de blir med de nu när nova inte är så pigg..man ska ju vara ute med dom när dom har feber men jag vet inte om hon orkar sitta bak på cyckeln. blir till å ligga ute i skuggan i vagnen i dag för hennes del tror jag!
Nu har hon somnat i gen så nu ska jag passa på att ta en snabb dusch!

Bye Bye!


sol sol sol....

älskar detta väder är så skönt att bara var ute i bikini å skönt att få lite färg på sig så man slipper se ut som en blekfis! :) dagen har spenderats hos mamma å pappa å målat staketet runt polen.
Nova är febrig vilket är mindre kul började i går eftermidag och den har kommit å gått hela tiden ..tror de är nån tand som spökar för hon är inge förkyld eller nånting så får se om hon är piggare i morgon i så fall ska vi ut på en cyckel tur med emma,nicklas å milton.
nu ska jag dricka upp mitt jordgubbsvin sen ska jag nog krypa ner i sängen å sova!


RSS 2.0