Dop

I lördags så vart Nova döpt vi döpte henne på vretas gården hon fick Namnet Nova Linnèa Setterlind. Det var riktigt mysigt och Nova var jätte snäll grinade eller gnälde inget alls. Hon bara kollade på alla som var där å prästen stirrade hon ut ordentligt...hon funderade nog vem den gubben var! :) Malin(min syster) och Amanda(oscars syster) fick bli faddrar så nu tjejer vet ni att det är er nova har som förebilder så bäst att ni sköter er! :) haha!

Dop vattnet som man oftast tar i från en vatten kran hade jag valt att ta från ett ställe uppe i jämtland som heter kall som betyder mycket för mig så vatnet Nova döptes i kommer från kallsjön. Vattnet där uppe är alldeles klart det är snö från fjällena som smälter och rinner ner i sjön.

Nova fick jätte mycket fina presenter av alla som var där! Hon fick bla. en Fäll till vagnen, en tripp trapp mat stol, en åkpåse till vagnen, kläder, ett guldhalsband, böcker, pussel, pengar,en liten prinsess pall och lite mera smått och gott! :)


Dop klänning på stickad av mamma 1987 så Jag Malin mina två kusiner Martin och Linnèa  och nu Nova har haft den.

Faddrarna och vi.

Prästen håller Nova

Familjen <3

Monica, Mormor och Morfar

systrarna bäver :P

Present bordet

Martin Nova Malin

Världens bästa Gudmormor! (min gudmor då blir det juh gudmormor åt Nova)

Familjen Setterlind och Lars å sandra!

Fika då är Tillda på hugget!  ; )

Oliver smyger i fönstret! :)

Så där var lite i från dopet! :)

Grattis på 18års dagen Frida!


Hipp Hipp Hura!
:)


Fler bilder














Skummbad med pappa!








Tisdag

I morse vaknade jag tidigt klev upp vid halv 8 och jorde mig klar medans nova sov.skulle ha gått till ikea med emma och ätit frulle men fick medelande för ett tag sedan att vi skule ta enprommis lite senare i stället.
Så nu sitter jag här och funderar på om jag ska orka plocka undan lite grann här hemma, är ju så fint väder så egentligen skulle man juh gå ut och passa på att vara ute när det är fin väder.


Nova leker med bitringen


Mys i soffan

Ikväll är det träning som står på schemat om jag orkar..är lite små lat men det är juh skönt när man väl kommer i väg.

Mamma kväll med Emma!

Japp i kväll har jag umgåtts med emma och millton. Vi kikade på en film eller ja försökte iaf Nova var inte på humör alls i kväll hon har skrikit i stort sett hela kvällen men hon var nog jätte trött för nu när vi kom hem slocknade hon i sin säng direkt.
Nu ska jag packa badväskan för i morgon bitti är det baby sim som står på schemat! :)

Sov Gott alla! <3
                                              

<3

 

Nya möbler och ny bil!

Igår så var vi på ikea och handlade lite vi köpte nytt soff bord och tv bänk i vitt så det har jag pulat med i dag.






Så blev det och nova låg och tittade på och tyckte att jag var jätte trökig.

Sedan ringde pappa och sa att vi skulle komma upp till dom för dom skulle bjuda på mat så när vi kommer dit så får vi syn på en toyota auris då har dom köpt en ny bil en liten cool bil,










så såg den ut.




Äntligen åkte Jenny ut ur Idol. tycker faktiskt att hon skulle ha åkt ut för länge sedan.
nu ska vi starta en film och mysa ner oss i soffan. Nova sover sedan en timme tillbaka. hon är så duktig somnar oftast runt 21.00 och sover för natten då och vaknar mellan 06.00-07.00 och äter sedan somnar hon om och sover till ja ca 10.00. så man är nog ganska bortskämd så.

Ha en trevlig kväll! <3


RSS 2.0