sorry...

oj oj...dålig uppdatering nu men jag jobbar så mycket och på kvällarna blir det till att göra naglar. Nu i kväll har jag varit på oves dom hade nån medlemskväll,  men lär dock säga att jag vart lite besviken, inge julmusik inge pepparkakor å glögg att smaka på och känna doften av och inge waoow erbjudanden. Så näe  nästa medlemskväll hoppas jag blir bätre! :)
Nu ska jag kika på robinsson.

Här kommer lite bilder på några av naglarna jag gjort:

 


snö

I dag är vi lediga, så nu har jag och Nova besätma att vi ska ut i snön å busa lite, och försöka leta reda på en pulka. Å vi skulle behöva städa i dag å men det får vänta till eftermiddagen. I morgon funderar vi på om vi ska åka och bada med Bello och Benjamin, får se hur det blir, något ska vi i alla fall hitta på.



Pink

Blev inte av att göra mina naglar i dag, Har därimot gjort Emmas naglar i kväll å de vart barbie naglar den här gången! :) Skit läcker färg.

 

Så nu ska jag lägga mig i soffan å kolla på en film och äta en mandarin.


dunk dunk dunk.....

I dag har jag jordens spräng huvudvärk, tur att jag är ledig torsdag fredag den här veckan det kan verkligen behövas. å då hoppas jag vädret är lika underbart som det var i går och i dag.

I kväll ska jag nog fil ner  mina naglar å försöka att göra om dom på mig själv, kan ju vara kul att prova iallafall, blir det kattskit så ringer jag L så får hon fixa dom på mig, inte lättå göra på sig själv i början har jag hört! :P

slänger upp en bild i kväll på hur det gick om dum inte ser förjävliga ut med andra ord! I morgon ska jag även åka in till stan å köpa hem lite nagelfärger.

Någon som har önskemål på någon färg?



Ny design

Japp jag är snart tillbaka med ny design å lite nytt inehåll i min blogg, nu kommer ni få följa mig när jag utbildar mig till nagelteknolog,
men jag kommer även skriva om min vardag och med bilder , kommer nog även komma lite inredning också!

Im back in buissnies! :D

RSS 2.0