Solen skiner som alldrig förr

Och vi ska strax klä på oss massa kläder och bege oss ut i det fina men kalla vädret, för nu måste vi få lite luft har knappt varit utanför dörren sedan i fredags.
Nova är något rastlös efter dessa dagar, inte så konstigt kanse!


hahaha

Så här springer nova runt just nu, nattlinne prinsestofflorna,mössa och vantar hur söt får man bli??


Magsjuka

Inatt har Nova spytt i stortsett oavbrutet från 10 i gårkväll till 3 i natt. Fy vad hemskt det är när dom små får magsjuka det kommer spya över allt å dom blir ju så påverkade tillslut så låg hon bara å skakade å var alldeles blå runt munnen å ögonen.
Men nu verkar det vara full fart i gen, verkar som att den går över ganska snabbt ändå, hörde att det smittar i 5 dagar!?!
Så i dag blir det till att tvätta ällt eckel å hoppas på att vi klarar oss nu.

Jag kollade tillbaka i bloggen å de är nästan exakt ett år sedan vi hade magsjukan sist då hade vi det på allahjärtans dag alltså den 14/2-09 och nu den 19/2-10 fick hon det i gen!



Så här liten var hon sist hon hade magsjuka, här är dagen efter å man ser hur gul/blek hon var i ansiktet.


Så här hittade jag nova för ett tag sedan....







Hon stod i tvätt korgen så nu har den gått sönder, men så lycklig hon var när hon stod där och sminkade sig.

Zumba


Har nyss tränat lite zumba här hemma, skit kul faktiskt förutom att man känner sig lite dum när man står hemma själv i vardagsrummet framför tvn å dansar å skuttar omkring som aldrig förr. Så man får dra för gardinerna så att ingen ser! haha!

Idag har jhag spenderat dagen med bello, emma komm ävan förbi å hämtade upp oss för en promenad så vi gick runt Valbo å sen hämtade vi små trollen på dagis. Nu ska jag laga lite mat till oscar kommer hem sen blir det att åka å handla för här hemma ekar det i kylen och frysen!

Fettisdag

Jag har nyss smällt i mig 2 st semlor så jag kan lova att jag mår illa nu.
Idag har dagen gått till att fixa med papper till a.kassan och så har jag hunnit med att städa lite granna.
Skulle ha varit i väg och tränat nu i kväll men jag valde att trycka i mig semlor i stället.

God morgon

Ja idag ska Nova på dagis, så nu sitter hon och äter velling och kollar på barnkanalen och bara myser. Sen i eftermiddag skulle nog Tilda å Niklas komma å hälsa på, kul kul.
Så medans Nova är på dagis i dag så ska jag vika lite tvätt och sortera bort allt som blivit för litet för henne.


<3

Gårdagens skoter tur till trollriket

 

 

 

Haden en toppen dag med härligt väder och härliga människor!


Ta mig i kragen

Ja det är vad jag lär göra nu här hemma springer vi runt i morgonrockarna jag å nova medans solen skiner som aldrig förr.

Så nu åker kläderna på! :)

Drömmar kan bli sanna med lite tur

Jag håller tummarna för att samtalet på banken på onsdag kommer att gå vägen, annar brytet jag i hop. Men det är tur att man har världens bästa föräldrar som ställer upp så enormt mycket. Jag vet inte hur man ska kunna tacka dom för det dom gör betyder så enormt mycket för mig just i detta läge.  :)

I dag har vi varit i stan och jag var in på arbetsförmedlingen och kikade för dom hade nån jobbsökar dag eller vad det var. Sen käkade vi lunch med Malin och släppte av henne hos C, och jag har alldrig sett nova så ledsen som i dag när vi lämnade malin hön grät ända hem. I kväll blir det bara mys hemma framför TVn med lilla familjen.
NU ska jag ta tag i lite städning, blir stökigt så lätt här i vårt lilla hus vi har helt enkelt för mycket saker eller ja Nova rättare sagt!

Ha en fortsatt trevlig fredag!

kram


Nova hittade min mascara och visste presis vart den skulle användas
sen har pappa varit i farten å sprayat håret! :P


RSS 2.0