ursäkta

ber om ursäkt ör dålig uppdatering men våran dator krachade här i veckan och sen så har Nova åkt på lunginflammation så det har inte blivit några naglar denna vecka, och jag är så hemskt ledsen för att jag har blivit tvungen att avboka alla mina kunder som skulle få nya fina naglar till nyår. Men med det nya året tar vi nya tag och hoppas på att alla sjukdommmar hålller sig borta!

                                                                  Gott Nytt År!


i skolan

Dom hr naglarna gjorde jag i skolan i måndags nr emma var min modell, vldigt långa snygga naglar har hon. :) hon valde en franskmanikyr med zebra rander.


lite nyårsinspirerade naglar

Dessa naglar gjorde jag i kvall, och dom vart riktigt sygga! ;)


Det e så kul

Har har vi dagen naglar som jag gjort på Lisa och Bello

Lisa

 

Bello



Skulle vara en fin julklapp

Jag e med och tavlar om att vinna löshår hos

http://crazyangel.blogg.se/2010/december/tavling-vinn-loshar.html

Som hon har i sammarbete med  Bekkas.se

Var med du å!

tisdag

I dag ska jag försöka att inhandla lite julklappar det börjar ju bli lite ont om tid nu...redan den 14 december nu, och jag har knappt handlat en enda julklapp.
Sen i kvall ska jag göra lite naglar i gen! :)
Var i skolan i går och Lina var snall och satt model, vi gjorde tipparna med halva i en glitter farg å halva en annan glitterfarg, blev riktigt snyggt faktiskt.


naglar


S naglar första gången jag gjorde på henne



S fick lite jul inspirerade naglar denna gång.



God morgon

Hr sitter vi och myser framför brasan, ska strax göra lite frukost. sen har jag några timmars jobb med att försöka plocka ur mitt löshår om jag nu orkar i dag annars får jag ta det tilll helgen, för jag ska ven stda hr hemma i dag så tnkte jag att jag ska åka runt till leksaksafrerna å leta lite julklappar, vi åker ju till uppsala i morgon och trffar novas kusiner å grattar Emelie som fyller år i helgen. Sen så trffas vi nog inge mera innan jul så vi lr ju ta med klapparna till E & A. :)
Å i morgon på morgonen ska jag entligen få mina naglar gjorda av besta Linda, som jag har lngtat efter att ta mig tid att få dom fixade!




första och andra gången

har har vi naglarna jag gjorde på E första gången



och dom har gjorde vi i kvall

kvallens naglar


dekoration

var på dekorationsdag på skolan å fick mig en massa inspiration å jag vill kunna allt på en gång! Hr kommer iaf en bild på min första dekoration jag gjort! :) lite egendeign på blomman å bladen! hihi!


oj vad dålig jag är

hemskt dålig på a<tt uppdatera här men jag vet inte riktigt hur jag ska hitta tiden,,men det kommer koma nått inlägg lite då och då! :) så ofta jag kan!

I dag har jag jobbat på en förskola i hagaström å det är så underbart att arbeta med barn. Haft en toppen dag där.

I går hade jag Nina här för en omgång av hennes naglar hon hade en skit snygg färg sedan tidigare som jag nog ska köpa hem, men nu var det som sagt dags att förnya naglarna lite, så vi tog en rosapärlemo färg som var jätte fin ganska diskret men ändå inte :) aå här kommer en bild på hennes naglar.






Föresten har ni sett min fina design som linnea har fixat åt mig?
Tack bästa kusin! :) <3

RSS 2.0