I morgon är det dags

Yes i morgon börjar vi skola in Nova på dagis. Känns lite nervöst men ändå spännande. Jag tror att det kommer gå jättebra Ialla fall för Nova, det kommer nog vara jobbigare för mig har jag en känsla av. 
Så idag ska vi förberaeda allt för morgon dagen. lägga fram kläder måsta jag göra annars står jag där i morgonbitti å provar allt på henne för att jag inte kan bestämma mig för vad hon ska ha på sig. Ja jag vet men sån är jag! :P 
Vi lär införskaffa lite nya nappar! kan inte förstå vart alla tar vägen tycker jag köper nya var och varannan dag. Och när vi ändå är på köpis ska jag köpa strumpbyxor med halksockor under hade jag tänkt och så ska jag köpa mockasiner som hon kan sladda runt i, dom hon har har blivit så småa.
Ne nu ska vi ta en varm disch innan vi beger os ut, ser inte ut att vara allt för varmt ute i dag heller ågrått å trist är det å.


hemma

Nu är vi hemma i gen efter en dag i uppsala med god mat och lite shopping. Hittade ett superfint regnställ åt nova det var vitt och svart med svarta blommor på jackan, och en regn mössa till det. Ska lägga upp bilder på det sen men jag har inte ork till det nu. Hittade en bikini åt mig för 49.50, ett par mysbyxor åt nova för samma pris och oscar köpte ett par nike skor som hade kostat 800kr men nu endast 399 och med emelie med så vart det endast 300kr för dem. så vi har bara fyndat i dag! :)

Nu ska jag göra mig klar för sängen, i morgon är det jobb som gäller i gen, och jag ska ha en tjej med mig som jag ska visa hur allt går till för, hon ska börja som vikarie sen, så hon ska jobba åt mig nästa vecka när jag är ledig. För på tisdag börjar jag att skola in Nova på dagis, å herre gud vad tiden gått snabbt.

God Natt!


God morgon

Idag är jag ledig...nova och oscar ligger kvar i sängen men jag hör att dom börjar vakna till nu å ligger å små pratar lite. Jag sitter å äter lite fil å mussli sen ska jag ta tag i målningen i hallen i gen ska målas en gång till sen så är de klart. Färgen vart däremot inte som jag vela den ser grå blå ut och jag hade velad haft en färg som var lite varmare med lite beige i stället för den blåa tonen! men men blev bättre än den gula färgen som var tidigare! :P Sen efter vi målat ska vi åka till uppsala en sväng över dagen å hälsa på novas kusiner å faster å farbror! :)


Dött

Ja här har det varit dött ett bra tag nu! Har inte haft tid eller ork att skriva något! Har som ni säkert vet börjat jobba så när jag kommer hem från jobbet så är det fullt öös med Nova som bara vill busa då. Vi har hunnit med att bada i polen i bäck, varit på stranden och så har vi varit på Kolmården med Milton med familj, det var super mysigt vi har pratat om det så länge så i torsdags så åkte vi dit vi fick låna emmas pappas mini buss så vi åkte i samma bil å de var toppen, då fick vi ju sälskap inne på safarit åxå.




RSS 2.0