då var de gjort!

Idag när mamma slutade jobbet så mötte jag upp henne utanför baby proffset...för i dag så har jag äntligen bästllt vagnen efter mycket funderingar fram och tillbacka! Men det vart iallafall teutonia spirit 3 en helsvart! så kan jag piffa till med färger på andra saker som man lätt kan byta ut...eftersom jag vet att jag tröttnar snabbt och vill byta ut saker så är det bättre att kunna byta småsaker istället för hela vagnen! ;)
image22

denna vag är det fast de som är rött har jag i svart.

bilder på magen

image20

Lägger ut bilder på magen efter som jag inte gjorde de när jag skrev förra inlägget! Här är magen i vecka 25 i alla fall. en i profil och en framifrån!

image21

Vecka 25

shit vad tiden går...jag känner att jag inte riktigt hinner med i svängarna! :P
I morse så var vi på ett besök hos barnmorskan igen...idag var det dags att mäta och lyssna på hjärtljudet, snacka om att hjärtat slår snabbt på dom små liven det var riktigt roligt att höra!hon mätte även min livmoder och den var 26cm.
Fick även ta ett stick i fingret idag, blodsockret var bara bra men mitt blodvärde var lågt så jag fick åka till apoteket och köpa lite hjärntabletter...men det är normalt att man får sämre blodvärde när man är gravid så med hjärntabletterna ska de nog bli bättre!
Jag vägde mig även och snart är jag i kapp dig mamma! Haha!
Jag väger nu 67.5kg hehe har gått upp 7.5kg sedan inskrivningen! :P (tjockis)

Var ut med mamma på hennes lunch och kikade lite mer på barnvagnar!
tydligen så är inte emmljungas Cangaroo nån bra vagn, så hon på afären avråde mig frånatt köpa den..men jag hittade två andra vagnar i stället som var lite intresanta men ska funder lite mer innan jag bestämmer mig för någon. men de är ganska lång väntan på vagnarna så i slutet av den här månaden måste jag ha bestält den vagn jag vil ha! svårt med tanke på att det finns en uppsjö av snygga vagnar!

Vecka 25!

Bebisen ? väger omkring 700 g och är ungefär 22 cm. Detta kan förstås variera från bebis till bebis och graviditet till graviditet. Man vet att alla foster är ungefär lika stora fram till vecka 20. Bebisen dricker av fostervätskan, den smakar ganska sött. Om man sprutar in något beskt dricker bebisen mindre. Din kropp har skapat fostervattnet som innehåller: glukos, fettsyror, salt, fruktos, protein, citronsyra, mjölksyra och aminosyror.

Du ? Livmoderns mått är mellan 23 och 26 cm. Som en fotboll!


Ca 121 dagar kvar

Min graviditet - BF Tis 1 jul 2008
Uträkning utgår från dagens datum: Mån 3 mar 2008.
Din graviditet startade Ons 26 sep 2007.
Din menscykel är ca 28 dagar
Du blev gravid ungefär Ons 10 okt 2007 (ägglossningen).
Du har gått 159 fulla dagar av 280 (57%).
Du är i vecka 23.
Du har gått 22 fulla veckor och 5 fulla dagar(v22+5).
Du är i 5:e kalendermånaden.
Du är i 6:e graviditetsmånaden (lunarmånaden). [Läs mer här]
Du är i trimester två.
Beräknat förlossningsdatum Tis 1 jul 2008
Du har 121 dagar kvar till förlossning.

hej på er alla!

Nu var det ett tag sedan jag skrev något.. tänkte att jag kanske skulle ta och lägga ut en bild på magen i gen har fått höra önskemål om de så jag tänkte göra det nu.

Magen växer och de är nu de verkligen känns att det är ett litet liv i magen inte bara för mig oscar och mormor(anki) har känt bebisen sparka det är nu mera full fart där inne...måste vara en fotbollsspelare eller något liknande. jag har nu gått 22veckor +4 dagar tiden går så fort.
Var ut med mamma och kikade runt lite på barnvagnar här om dagen. Vi (jag&oscar) har bestämt oss för att det blir en vagn med tre hjul iaf sedan står vi och väljer mellan två stycken så vi får ut och kika och prova i gen.
Men det står mellan dessa: fast den beiga vill vi ha i svart eller brunt.


Här kommer en bild på magen också...

image18
image19

RSS 2.0