Vart tog våren vägen?

Vill bara kräkas när jag kollar ut på snönn som komm i går kväll å i natt...visst gillar jag vintern men nu får det vara nog för den här vintern tycker jag!
I lördags var det ju kanon väder soligt å skönt. Då satt vi på altanen hemma hos Novas farmor å farfar med kusinerna å fastrarna å grillade hamburgare åsolade oss. Man blir så mycket piggare å gladare när solen är framme.
Idag så håller jag bara på å städa å tvätta här hemma medans Nova springer omkring med gå vagnen.


Pappa satte mej på räcket! :P


Så skönt i solen


Kusin elin övar på att stå! :)


En hand ser du de mamma? :)


Kusin Elin!


Självklart skulle dom ha samma leksak samtidigt!


elin å nova


pappa jag vill åxå ha kaka pappa!

Rätt låt som vann?

Jag tycker att det var de iaf..jag tycker att låten och henes utsrålning på senen är såå sköön. Skulle ha varit ner till emma å niclas å kollat på melodifestivalen men oscar har jobbat hela dagen å komm hem så sent så vi tog oss aldrig i väg så de får bli en annan gång.
I morgon så hoppas jag på fin väder för i så fall skulle vi sitta i solen hos mamma å pappa å grilla hamburgare å ha mys pys så skulle fia christer å ebba koamma å.
ne nu klänger nova på mig så jag kan knappt skriva så jag lär sluta nu!
 

God Morgon

Idag är det fredai gen känns som de bara är måndagar å fredagar nu för tiden tycker jag! ska snart göra mig klar när jag orkar :P sen ska jag upp till köpis(kontigt va?) å möta malin å frida på malins lunch. sen i kväll fyller kusin vittamin martin år så då ska vi dit å fira honnom. Ne nui ska nova få lite gröt så kan inte sitta här mera nu!
Ha en bra dag! :)

torka....

ja de kan man kalla de har helt enlelt inte haft tid att bligga nå efter som nova far fram aom en tok här hemma om dagarna hon klättrar i trappen stoppar allt hon ser i munnen å gör massa bus! Så nu lär vi köpa grindar till trappen så hon inte kan ta sig upp eller ner i den!
Just nu så duschar hon med oscar så då passar jag på att skriva ett litet inlägg lite snabbt så ska jag försöka att skriva lite oftare nu! :)



RSS 2.0