2 barn

Yes i kväll har jag varit barnvakt åt Milton. Milton och Nova har lekt jätte bra faktiskt och dom har suttit å dividerat och diskuterat fast jag vet inte riktigt vad det var dom sa man de lät som om det var nå viktigt! ;)
Nova ligger och sover i sin puff och det har hon gjort ett tag nu. Jag och oscar sitter å kollar på Idol nu och vi har laddat upp en stor godisskål på bordet. Jag tyckte Rhabi (vet inte hur det stavas) och Reza var gryma i dag.
I morgon bitti börjar jag jobba klockan 7 (på mitt andra jobb) och jobbar till 10, då jag städar på Coop och Mediamarkt, ganska skönt att få in lite extra pengar och jag har ändå hela dagen kvar sen. Har bestämt att jag ska jobba varje lördag och söndag fram till jul, sen får jag se om jag går tillbaka till varannan i gen.

Hare gött så hörs vi! ;)


!Mina älsklingar!

helt slut

Har varit och tränat i dag eller nu i kväll var det. Frida som hade passet i dag å det var ett toppen pass, jag vet inte om hon jort passet efter att jag sa till henne att jag aldrig skulle få en platt trekantig tantrumpa.För det var ett pass för rumpan och benen, :P helt perfekt för jag vill träna ben rumpa och mage nu! :) Så nu är jag helt slut benen känns som betong klumpar men de är bra för då vet man att det gjort nytta! :)

Ne nu ska jag skutta in i duschen sen ska jag krypa ner i sängen å sova. I morgon ska jag jobba ska till Storvik och Hofors i morgon, långt att åka fram och tillbaka.

<3 Nova sitter och stoppar i pengar i den stora spar grisen <3

Morning..

Sitter just nu och dricker en mugg med rabarber/grädde te, vaknade med hals ont i morse eller jag har känt lite några dagar men nu i morse gjorde det ont. Så då är det skönt för halsen att få en varm kopp te, ska igentligen vara honung i men hade inge hemma.
Ska snart göra os klara för dagen, Nova ska till dagis och jag ska åka och jobba. Sen skulle jag höra av mig till bello så skulle vi ta en promenad i defina höstvädret.


.Min lilla rallybrud.

Kanelbullens dag

Yes i dag är det kanelbullens dag vilket jag tycker är toppen jag älskar kanelbullar så i dag ska jag äta massa bullar för att hedra denna dag! :)

Har Nyss kommit hem från jobbet nu å här hemma är det full rulle på Nova i dag, oscar därimot logger å latar sig på soffan! :P Sitter å funderar på om jag ska träna i kväll...skulle ju vara skönt att röra lite på sig men det beror på vem som har passet!

Ne nu ska vi nog klä på os lite regn kläder å ta oss ut en liten sväng! Ha en bra dag alla å se till att äta kanelbullar i dag för i dag har man en bra ursäkt till att frossa bullar! :)




släng dig i väggen camilla




Hihi jag är din idol,



Men fy fan varför gör hon om samma sak i gen. Fattar inte hur jurryn kunde välja henne som wild card.
Tycker hon är kass och väldigt dryg när hon öppnar sin mun!
Skulle heldre sett min Rasmus, i stället för den där dryga fjortisen!
Aja hon borde ju iallafall åka ut i kväll så man slipper se eller höra henne! :)
Vad gnällig jag känner mig nu men hon iriterar mig!


 


Fredag kväll!

Blev bjudna på middag hos mamma å pappa i kväll. Å nu sitter vi hemma hos dom och väntar på att Idol ska börja. Jag hoppas verkligen att clara är ett av Wild carden i kväll...tycker hon är grymmt duktig och charmig och så är hon ju självklart från Gävle. ;) Nova springer omkring med en hår borste å kammar håret hon blir så fin!  ska ge henne välling å lägga henne i vagnen snart så får hon somna här.
I morgon bitti ska jag upp å jobba kl 7-ca 10, sen efter det ska jag försöka få med mig Bello på loppis i tavlan eller vart det var. Nån mer som ska med? :P




Back on track

Ska nu försöka ta tag i bloggen i gen och försöka med att uppdatera lite oftare.
Här hemma är allt bra allt rullar på Nova går på dagis 4 dagar i veckan. Jag jobbar 50% som Butik konculent. Oscar har nyligen köpt in sig i sin firman så nu är han delägare.
Nova har vuxit på sig ordentligt sedan hon började på dagis..hon överaskar hela tiden med nya ord, lärde sig att säga Kaka i Turkiet (Ja hon åt mycket kakor där). Dajs=Bajs. kaki=Anki. Mamma och Pappa. Och ja de kommer ord hela tiden som man får luska ut vad de betyder.

I morgon ska jag upp å jobba så jag ska ta å krypa ner i sängen nu oscar ligger redan å värmer upp sängen åt mig! ;)  Så God Natt mina vänner sov gott å dröm sött så hörs vi kanske i morgon! :)

Haha! Föresten såg ni idol? Stackars Camilla trode att de var hon som gått vidare..Pinsamt tyckte jag!

Natti Natt!

<3

RSS 2.0