Fasta...........

Inget för mig!!!! Nu har jag endast druckit flytande föda som buljong te vatten yoice sedan i går morse! Behöver jag säga att jag är hungrig? å att humöret inte är på topp?


Vår mys

Kom på att jag inte skrivit något inlägg på välldigt länge och att långfredagen vart väldigt lång! :P
Dagen började med en promenad till köpis för att gå på ny öppnade Cubus som öppnade i morse. var väldigt mkt folk där å inte lätt att ta sig fram med vagnen så jag tror man får åka upp en sväng när det är lungnare så man kan titta ordentligt på vad som finns!
Sen tog jag å belinda en promenad hem till mig å sen upp till mamma å pappa för att sätta oss i solen vi har nyss ätit lasagne å nu så åkte belinda i väg för att få lite masage så jag är barnvakt åt lilla benjamin nu, fast han sover nu så de är bara nova som plöjer fram här i gå stolen! 
Har inte berättat här på bloggen att nova fått 3 tänder å den 4e tanden är på god väg att kika igenom.  Var även till BVC i tisdags å  nu väger hon 8430gram och är 72cm lång. Hon har blivit så stor min tjej!
Ska nog ner till emma å köpa en cyckel av henne i dag om vi hinner ner nå när oscar slutat.




Långfredag!

Vaknade i morse av att solen sken in genom fönstret efter ett tag vaknade nova så nu har vi legad å myst i sängen hela familjen. Nova hade kissat fullt i blöjan så jag tog av den så hon skulle få lufta rumpan och gissa vad hon gör!?! haha! hon kissar på oscar! :P
Om ett tag ska vi ta en promenad med Emma med familj, Belinda skulle nog följa med hon å. Kanske skulle grilla lite korv efter vägen om vi hittar nå mysigt ställe!:)
Sen i eftermiddag ska vi vidare på födelsedags kalas oscars syrra Tilda fyller 19år idag! Grattis Grattis tjejen! :)




Ha en bra dag!

Skärtorsdag!

Idag så har jag städat övervåningen ordentligt bytt sängkläder å grejjat sen komm oscar hem strax efter tolv å då åkte vi i väg till köpis å köpte lite påsk presenter! Sen så ringde oscars syster å sa att alxander å elin skulle komma å vara påsk kärringar så vi åkte hem, å dom var så söta! :)


Elin och Nova

Elin,Nova,Alexander

Alexander åker skateboard med Oscar

I dag så köpte Oscar en grill så i eftermiddag kom Belinda hit och grillade med oss och det var såå gott! Oscar inveg såklart med en öl till grillningen! :)


Oscar grillar

Maten var så god.


Vart är solen?

Himmla kontigt väder nu..i går var det juh målnigt å disigt å 0 gradigt på morgonen sen på dagen kikade solen fram på dagen så vart det 16 grader ute, sen vart det disigt åkallt i gen!?! å nu är de målnigt å kallt igen nu vill vi ha sool å värme så man kan vara ute hela dagarna!

Mamma å pappa var förbihär i går å fikade, med sig hade dom två kattaloger den ena var från solresor med en resa till turkiet (side) å den andra var fritidsresor med en resa till rodhos (ixia) dom hade preliminärbokat båda för att kolla  med oss vart vi vela åka. Vi satt å funderade fram å tillbaka men det slutade med att det nog blit turkiet (side).
Anledningen att vi valde side var att de var sandstränder där å i rodhos var det klipperstenar och blåsigt.
Annars är jag ett stort fan av Grekland men Nova måste ju få leka i sanden så grekland blir en annan gång! :) Så den 6/9 drar vi! Dagen före min födelsedag! :P Fast igentlgen är de pappas för tidiga 50års resa! han fyller I december igentligen!


jag å oscar i turkiet -06


Min lilla jordgubbe!

Min farmorhar letat reda på min gammla jordgubbsmössa som jag hade när jag var liten så nu har nova fått den! :P I går så var vi in till stan en sväng för att leta reda på en grill...börjar ju bli dags för grill sesången nu men vi köpte ingen tänkte kika runt lite mer först innan vi köper nån!  efter de så åkte vi till bäck å fikade å satt i solen å nova gungade lite och de tycker hon är super kul det kittlas nog regält i magenhon är så söt min lilla skit unge om man får säga så! :P
Idag ska vi ner till belinda å äta lite lunch innan vi tar en långpromenad i solen! :)

Har föresten bestält lite kläder åt nova av märket Nova Star har tänkt de flera gånger men blivit för snål men i går så bestälde vi en tröja å en mössa  och så vart det två nappar fast de var rockstar baby eller vad de heter! så borde få hem de i morgon! :)


Härlig solig fredag!

Dagen började med en promenad ner till öppna förskolan där vi skulle sjunga med barnen..men de var instält så fi käkade lite frulle där nere och sedan traskade vi vidare till köpis för att gå på bolaget å inhandla nån sider till kvällen! Jag bello å emma ska nämlgen ut på äventyr i kväll! :) så vi ses kanske på hart breake i kväll då! :P just nu så sitter jag hemma på verandan å solar mig lite...fast de börjar på att bli lite målnigt nu tycker jag fram med solen i gen! Å Nova hon ligger å sover i vagnen här ute.
Såg att jag hade fått lite vitsippor eller vad de är här hemma i trädgården de är ju ett bra vårtecken  med lite blommor!



RSS 2.0