Våldgästad :)

Emma å milton var här nyss å hälsade på :) Dom hade kommit hem från fjällen tidigare för dom hade varit dåliga hela bunten..stackare! Men de var trevligt att få lite sälskap ett tag Nova vart glad över att få träffa milton i gen! :)
Ne nu ska jag göra mig klar så jag kan ta mig ut en sväng, så har inte tid att sitta här nå mera nu!

Ha en bra dag! :)


God morgon

Nova vaknade tidigt i morse hon vaknade kl 8. fast jag var redan vaken då så de spelade ingen roll. Har nyss gett nova lite gröt å jag har ätit frukost ska snart hoppa in i duschen med Nova hon har kladdat med gröten så hon har gröt i håret å över allt tror jag! :) Ska träffa belinda i dag å ska prata lite om aloevera produkter, tycker dom är riktigt bra så jag funderar på att börja sälja lite smått! :)

fattigare...

har nyss kommit hem från afären har handlat mat så nu är vi 1500kr fattigare! :/ tur att man får pengar i morgon....fast jag borde ha fått pengarna i dag tycker jag efter som att jag är född den 7. har altid fått pengarna den 25 tidigare men förra månaden fick jag åxå den 26...konstigt.
Nu ska jag kollaklart på arga snickaren sen en film eller sova! :)

onsdag

Dagen började med ett besök på BVC med Nova, dom gjorde boel test på henne å mätte å vägde henne så nu har min lilla tjej vuxit å blivit 71cm lång å väger 7470g hon börjar bli stor nu fast hon låg under kurvan så jag ska försöka att få i henne lite mera mat ska försöka med två mål mat om dagen i stället för ett få se om hon går med på de.
Sen så gick vi hem till min farmor å hälsade på hon har sina tre bröder hemma på besök å dom är från värmland så nu har farmor skippat valbo målet å snackar bara värmlänska! :P Vi vart ialla fall bjuden på mat de var potatismos å strömming det var faktiskt riktigt gott!
I eftermiddag när oscar kommer hem ska vi nog ta oss i väg å handla lite mat...det ekar i både kyl å frys just nu!



Fredag

Nu var det ett tag sedan jag skrev...har inte haft varken ork eller tid till att sitta vid datorn nå. Dagen började med En frukost på ikea med emma sen tog vi ett varv inne på köpis medans emma väntade på att niclas skulle komma dit för dom skulle handla. Resten av dagen har jag ängnat åt att städa å bytt gardiner. Å nu har vi nyss kommit hem från mamma å pappa vi vart bkuden på mat pappa hade friterat fläskfille och gkort egen sötsur sås med ris det var jätte gott! :)
I morgon ska jag upp på köpis igen för då ska syrran å hennes uf företag stå där å sälja sina smycken så då lär jag juh dit å kika. Ne nu ska jag kolla klart på lets dance! :)

Bye!

Busungen :)

Piggare

Ja nu är det mer fart på lilla Novisen hon babblar på å ställer sig upp mot bordet så nu börkar hon bli sig själv igen!  :)



ojojoj

Nu så är vi friska Nova vart ju sjuk på fredag kväll å sen var hon pigg på lördag mogon sen låg både jag å oscar från tidig lördag morgon til lördag kväll å var magsjuka. Som tur var så tog mamma å pappa hand om Nova åt oss under tiden vi var dåliga å det var guld värt för vi hade noll ork det var som att springa ett maraton lopp varje gång man skulle ner till toan.så i går eftermidag tog vi en promenad upp till mamma å pappa för att hämta Nova å då låg malin var magsjuk å i dag när jag ringde hem så låg pappa å.
Nova är fortfarande väldigt trött hon har sovit i stortsett hela dagen men det tar ju mycket på krafterna att vara sjuk så de kanske inte är så konstigt!


Tack emelie för bilden! :)

Magsjuka!

Ja fy sjutton säger jag bara nova har spytt som en tok hela natten så vi är fortfaande vaken! Min lilla skrutt är så synd om henne! Å jag som har sån fobi för magsjuka...som tur är har oscar varit toppen med nova och tagit hand om henne jätte bra medans jag mest har yrat runt å varit nervös! men nu har vi lyckats fått henne att somna iaf få se hur länge hon sover nu!

God Kväll

Nu är de fredag igen tycker bara att de är måndagar å fredagar nu för tiden. Men skönt med helg så man får vara hemma tillsamans hela familjen. Just nu sitter jag å kollar på lets dance och dricker ett glas med iskall cola.
Dagen började med musik på mikaelsgården med emma bello å emelie. sen traskade vi vidare till köpis och mötte nästa emelie och käkade lite. Nu i kväll har jag varit upp till köpis och fixa oscars alla hjärtansdagpresent. :) Kul man kan ju tro att köpis är mitt andra hem till och med när jag var in på blommafären så sa hon "du jobbar här i byggnaden va?" så de är bara att konstatera att jag är där för mkt!


Köttsoppa

Dagen började med några timmars arbete var ganska så skönt att få jobba lite. Sen vart vi nerbjudna till belinda å benjamin på sopplunch det var vi emma å milton emelie å leon. Det var jätte trevligt och soppan var super god. Efter att vi ätit och fikat klart så tog vi os ut på em promenade vi fyra med barnvagnarna och jag lär säga att folk tittar en extra gång när man kommer fyra i bredd eller på led.  Så tack för en super trevlig dag girls! :)
I morgon är det Musik på mikaelsgården som gäller sen efter de blir det en sväng till köpis och kika runt lite.


Jobb

Ja i morgon ska jag jobba en sväng på förmidagen så jag ska nog lägga mig nu snart så jag är pigg i morgon.
I dag började dagen med att jag var ner til hälcocentralen och tog blodprover först fick jag sitta och vänta 1 timme på min tur för det var 30 pensionerer före i kön och tror ni inte att dom har stuckit fel eller nå har skit ont i armen å den är alldeles sväld...emma ringde till och med till Niclas mamma tror jag de var å fråga om vad de kunde vara! svllnaden har gått ner lite nu men de gör fortfarande ont!
Sen tog vi oss ner till öppnaförskolan jag emma emelie och belinda satt där å snackade å fikade sen gick vi till ikea en svän för att kolla på grindar till trappen...börjar bli dags för de nu. I går lärde sig nova att krypa upp i trappen hos farmor å farfar medans jag var å tränade.


Nova nakenfis


Promenad i solskenet

Jag Malin och Nova tog en promenad i det fina vädret vi kilade till köpis och fikade lite och tog ett snabbt varv inne på köpis sen så gick vi hem i gen. Var riktigt härligt att promenera i solskenet fast när vi gick hem så hade solen gått ner så då var de lite kyligare.
Nu så har vi nyss ätit och jag lär åka till köpis å handla lite, är ganska tomt i kylen just nu, sen blir det att ta de lungt framför TVn.










Bubblor



Här behövs de inga såpbubblor för att göra stora bubblor funkar lika bra med en förkyld Nova!
(Emma du behöver inte titta! :P Hehe)



Solsken

Vilket toppen väder det är i dag man blir så glad å pigg av sådant här väder, så jag ska ta mig ut snart bara nova vaknar i gen. Just nu håller jag på att tvätta lite å plockar undan här hemma men det känns inge kul att göra sånt när de är så fint ute men man lär ju pappa på medans Nova sover.
Syrran hade studiedag i dag så hon skulle nog hänga med på en promenad, trevligt med lite sällskap.




Soffpotatis

Ligger i sofan å kikar på Bäck-filmen som går på 4an.Var även iväg å tränade i kväll var riktigt jobbigt i dag men det brukar vara trögt på söndagar men efter åt så är det så skönt att lågga sig i soffan med gott samvete! :)
I morgon  så skulle det nog bli finväder lät de som på vädret så då blir det någ en långpromenad med emma!
Nova strejkar lite just nu on somnade vid 21 men vaknade igen för ett litet tag sedan är allmänt kinkig tror att de är för att hon blivit förkyld i gen och hostar hela tiden i sömnen så hon vaknar.
Ne nu börjar bäck snart i gen så jag ska krypa ner å kolla klart på den!

God Natt! :)

Babysim

Nyss hemkommen från babysimmet. Var ett tag sedan vi var å badade med Nova sist var nog före jul eller något sånt. Men i allafall så gick det jätte bra vi dök inget i dag efter som att det var så länge sedan vi var där så det får vi ta nästa gång men vi plaskade runt där i vattnet och Nova tyckte det var jätte roligt. Just nu så sover hon som en stock hon blev helt slut stackarn! :)
Nu så ska vi fika lite grann uppe hos mor å far :) Sen i kväll blir de airobic nere på ludde! :) Är det du som håller i passet i dag Frida? :)
Gårdagen var mkt trevlig vi snackade mest så vi missade nästan hela melodifestivalen men trevligt var de kom hem vid tolv tiden och slocknade direkt! Så tack emma å niclas, jenny å emil med familjer för en jätte trevlig kväll! :)




Bustroll


Melodifestivalen

Är på väg ner till Emma å Niclas å ska kika på första delen av melodifestivalen nu ska bli skojj! har varit å hälsat på hos novas farmor å farfar i dag vart där hela dagen så vi har nästan nyss kommit hem....lära hämta en pyamas å lite gröt å lelle här hemma bara!


Ha en trevlig kväll alla för de ska vi ha! :)


God Morgon.....

ligger fortfarande i sängen känner mig lite lat. i natt så valknade nova kl 3 och sen var hon vaken till 5. gjorde välling men de vela hon inte ha så först var hon skit förbannad men efter ett tag började hon snacka å slå på mig sen stälde hon sig upp å stod å skällde ut gosedjuren som låg nere i hennes säng! man blir så himmla trött när man är van att hon sover hela nätter jämt men samtidigt kan man inte låta bli att skratta åt henne när hon står å skäller på gosedjuren(da-da-da-da-da)! Aja nog om de! Funderar på om vi ska ta ut Nova i pulkan i dag å hälsa på på sågvreten! :)  sen i kväll ska vi nog hem till emma å niclas å milton å kika på melodifestivalen, jenny med familj skulle nog komma å! :)


Im back

Nu har vi äntligen fått internet så nu ska jag försöka att komma i gång med bloggandet igen! :)
Just nu sitter jag å kollar på lets dance och mamma å pappa är här å har ätit lite tacos med oss. Nova hon står här bredvid mig å håller sig i bordet å vinglar å tycker att hon är jätte duktig! :)
I dag så har vi varit på musik på öppnaförskolan  och sjungit massa barn sånger som uppskattas av barnen! :) efter de så var jag upp på köpis och åt lunch med syrran och så köpte jag lite nytt åt Nova.
   
   

sen har hon röjt omkring här å klättrat på tv bänken försökt ätit apelsiner å kikat på tv riktigt nära! :P













Nu så sover nova det har tagit lite lång tid att skriva har hafft massa att göra i mellan jag har skrivit men nu så! :)

RSS 2.0