Föräldrakurs

Ja i går så var vi på första mötet...kan juh säga att vi var yngst av dom som var där! :P Vi fick kika på en film och prata om saker kring förlossningen..ex smärtlindring och sådana saker. Det var faktiskt intresant att gå på.

I måndags så var jag på ett besök hos barnmorskan i gen och lyssnade på hjärtljud och så mätte vi livmodern i gen och nu hade den växt till 32cm. så nu såg man på kurvan att den växt på sig lite.

I morse klev jag upp tidigt för att tvätta. Syrran var ute och sprang i morse så hon sprang hit så åt vi frukost i hop sedan tog vi en promenad upp till mamma och pappa  och efter vägen stannade vi och klappade får bebisar dom var såå söta... sedan lade vi oss i varsin solstol och pressade...lär faktiskt säga att solen tar väldigt bra nu.

Kommentarer
Postat av: Sandra

Söt.. "får bebisar" de heter lamm Madde ;)

2008-04-25 @ 18:52:04
Postat av: crazyangel

Ska till mvc på onsda ja å och lyssna på hjärtat osv :) Mys. Våran föräldrarkurs drar igång nu i maj den å.. Kommer säkert va yngst ja med :O Haha. Men vafan :) Sugen på å komma på AleoVeravisning på tisdag klockan 8? :)

2008-04-27 @ 20:31:15
URL: http://www.crazyangel.blogg.se
Postat av: lina flåsarn

hade oxå velat gå på sån där föräldrakurs.. men vi fick inte möjlighet till det :(
Det hade säkert hjälpt mig mkt.
Hade en skit jobbig förlossning.

Hoppas att allt går super bra för dig :)

2008-04-30 @ 00:04:10
URL: http://www.flasarn.blogg.se
Postat av: crazyangel

Vi missar vår första gång på fk vi oxå.. Men skulle ev ta igen den i juni iställe. Har ni vart upp på BB å kikat? vi tänkte ringa nästa vecka å kolla om de fanns tid och plats typ nästa onsdag..

2008-05-01 @ 15:01:24
URL: http://www.crazyangel.blogg.se
Postat av: crazyangel

Vet inte vart ja lagt lappen, men ja tänkte iaf ringa på månda så ja skickar över nr till dej på samma gång då :) Dom visar runt en på bb å pratar om amning osv. Vår bm sa att det var jätteviktigt att gå på en sån där, så man känner sig tryggare i miljön sen å så..

2008-05-01 @ 19:53:42
URL: http://www.crazyangel.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0